BCIC Emerging Stars Award Event dates: Jan 20, 21, 22 '2021 Timings : 4:30 pm to 6:45 pm
Final Schedule Virtual event
Day / Date / Duration Schedule Speaker Session duration From / To
Day1, Wednesday, January 20th 2021 - 135 mins Welcome BCIC - President, Mr. T.R. Parasuraman 5 mins 4:30 pm to 4:35 pm
Kotak - a start up then, now a leader in evolution and adoption of tech amongst banks - story Mr. C.Jayaram, co founder, Kotak Bank 10 mins 4:36 pm to 4:45 pm
Presentation by finalists Finalists of Start up Awards 50 mins 4:46  pm to 5:35 pm
Amrita, Daynananda TBI, NASSCOM, IAN, TIE 50 mins 5:36 pm to 6:25 pm
Creating sustained interest Mr. Manjunath - Malgudi days fame 10 mins 6:26 pm to 6:35 pm
Start ups an integral part of modern India - Entrepenuers story BCIC - IPP, Mr. Devesh Agarwal 10 mins 6:36 pm to 6:45 pm
Day 2, Thursday, January 21st 2021 - 120 mins Welcome BCIC - Sr VP, Mr. K.R.Sekar 5 mins 4:30 pm to 4:35 pm
Successful investments in start ups Mr. Raveen Sastry 15 mins 4:36 pm to 4:50 pm
Panel Discussion (Entrepreneur /VC/PE/Incubator) Messrs. Ravi Challu / Chandu Nair/ Lakshmi Jagannathan) 30 mins 4:51 pm to 5:20 pm
Talk by Founders of sustainable businesses in India
Evolution and sustenance of EV - story Mr. Sandeep Maini, MaIni - EV 15 mins 5:21 pm to 5:35 pm
Marketing and Branding Mr. Bhaskar Bhat, gp Director- Tata Sons 15 mins 5:36 pm to 5:50 pm
Start up India AGNII 10 mins 5:51 pm to 6:00 pm
Managing crisis Mr. Gopal Hosur, IPS - Retd 10 mins 6:01 pm to 6:10 pm
Jury panel and knowledge partner - introduction Mr. K.Jairaj in conversation with jury panel members 5 mins 6:11 pm to 6:15 pm
Knowledge partner, Deloitte Mr. Rajiv Sundar 5 mins 6:16 pm to 6:20 pm
BCIC - start up category membership benefits Mr. K.R.Sekar 10 mins 6:21 pm to 6:30 pm
Day 3, Friday, January 22nd 2021 - 100 mins Welcome - Chairman - Jury Panel Mr. K.Jairaj, IAS-Retd ACS, GOK 5 mins 5:00 pm to 5:05 pm
Overview of the Awards CA. K.Ravi 5 mins
Awards Day BCIC start up awards video Auto 5 mins 5:06 pm to 5:10 pm
Methodology -jury panel Jury Panel members- Dr. Anant Koppar, Mr. Francis Rodrigues 15 mins 5:11 pm to 5:25 pm
Speech by Chief Guest - regulatory impact on start ups Justice .B.N.Srikrishna, Retd Supreme Court of India 10 mins 5:26 pm to 5:35 pm
BCIC - President Mr. T.R.Parasuraman 20 mins 5:36 pm to 5:55 pm
Felicitation of guests and sponsors Ravindran 10 mins 5:56 pm to 6:05 pm
Awards distribution 20 mins 6:06 pm to 6:25 pm
Announcement of BCIC Emerging Stars Award 2021 - launch  Mr. Manas, Ms. Richa 5 mins 6:26 pm to 6:30 pm
Vote of thanks Ms. Richa 5 mins 6:31 pm to 6:35 pm
National Anthem 2 mins 6:36 pm to 6:38 pm
Meeting concludes 6:40 pm